Mei04_31

Maandag 31 mei 2004 – Juni, aantal lezers en bureaublad

De komende weken zal Vogeldagboek weinig of niet verschijnen. In juni, de zomermaand, neem ik traditioneel gas terug om rustig na te genieten van de meimaand, de bloeimaand, de mooiste maand van het jaar.

Het aantal lezers dat Vogeldagboek per e-mail ontvangt, blijft gestaag stijgen: vandaag stonden er 493 adressen op de verzendlijst. Dat geeft mij (ook) het fijne gevoel dat de rubriek gewaardeerd wordt en dat anderen meegenieten van mijn uitstapjes.

Het aantal bezoekers aan de website neemt ook toe. Startmaand januari 2003 waren dat er 573, de eerste volle maand februari 936, mei 2003 al 1763, januari 2004 3736 en mei 2004 tot verzending van deze e-mail 5761. Er zijn nog veel meer statistieken voor de liefhebbers: klik op de beginpagina linksonder op een van de twee icoontjes.

Voor degenen die de komende weken toch graag regelmatig met Vogeldagboek geconfronteerd willen worden, heb ik een aantal foto’s geschikt gemaakt om als achtergrondafbeelding op het bureaublad (desktop) te plaatsen.

Het zijn foto’s van Beemdooievaarsbek, Blauwborst, Donkere ooievaarsbek, Flamingo, Gele lis, Graspieper, Grote karekiet, Kneu, Margriet, Waterlelie en Zilvermeeuw. (Verlopen)